novinky 

Joj predstavila mysteriózny seriál pripravený s ČT

Televízia JOJ minulý týždeň predstavila jesennú štruktúru vysielania. Jedným z projektov, ktorý sa objaví na obrazovkách televízie, je aj dlhoočakávaný seriál LOVEC v koprodukcii s Českou televíziou a nezávislou produkčnou spoločnosťou TRIGON PRODUCTION.

Spolupráca televízie JOJ s Českou televíziou pokračuje. Po úspešných koprodukciách na seriáli Svet pod hlavou, minisérii Ultimátum a vianočnej rozprávke Krakonošove tajomstvo, ponúknu tentokrát obe televízie svojim divákom seriál LOVEC. Jeho nakrúcanie sa začalo na jeseň 2022 pokračovalo na rôznych lokáciách v Čechách a na Slovensku a posledná klapka padla pri Prahe 7. mája tohto roka. Detektívny mysteriózny seriál LOVEC vznikal pod vedením výnimočného českého režiséra Jiřího Stracha, scenáristicky a dramaturgicky sa na ňom podieľalo niekoľko osobností česko-slovenskej televíznej a filmovej tvorby. Autormi scenára sú Petr Hudský, David Ziegelbauer, Tomáš Koňařík a Adam Doležal.

V hlavných úlohách diváci uvidia dvojicu excelentných hercov – Janu Kolesárovú a Pavla Kříža. V ďalších úlohách sa objavia Marek Lambora, Ivo Gogál, Martin Stránský, Jiří Dvořák, Judit Pecháček, Petra Polnišová, Atilla Mokoš, Ján Mistrík, František Kovár, Ľubo Paulovič, Jana Hubinská, Max Bolf a ďalší. Tomáš Lang (Pavel Kříž) je exorcista, bývalý kňaz a človek so zvláštnymi nadprirodzenými schopnosťami a Alica Černá (Jana Kolesárová) žena, v bežnom živote pracujúca ako manažérka, ktorá v detstve záhadným spôsobom prišla o mamu a vyrástla v detskom domove. Alica sa stane súčasťou vyšetrovania všetkých prípadov, ktoré sú doménou Tomáša a ostatných LOVCOV. Alica je bojovníčka, samostatná žena, ktorá v sebe po stretnutí s Tomášom Langom objaví schopnosť bojovať so stelesneným zlom.Epizódy sú popretkávané tajomnou atmosférou, prítomnosťou nadprirodzených síl, záhadným konaním postáv a mystikou balansujúcou na hrane logicky vysvetliteľných javov. Hlavnou myšlienkou príbehu je, že zlo má iba takú moc, akú mu sami dovolíme. Čo ľudí spája, je prirodzený pud so zlom bojovať. Pre niektorých je to osobný boj, pre niektorých otázka politiky alebo otázka vyšších hodnôt, pre iného boj Boha s Diablom.

Komentujte cez Facebook

Related posts